Fokus på dit barns mentale helbred

Sammen hjælper vi dig med at styrke dit mentale jeg.

logo
x
curvex

Arbejd med din hukommelse

Bliv bedre til at huske både indtryk og informationer

Vi hjælper børn med at træne arbejdshukommelsen med spil der kræver, at spilleren husker bestemt information såsom en talrække over en kort periode. En færdighed der især kan være udfordrende for børn med ADHD, da de ofte har svært ved at holde fokus på et bestemt stykke af information, uden at blive distraheret af noget andet. Derfor, jo mere de træner og øver deres arbejdshukommelse ved hjælp af vores kommende spil, jo mere udvikler de deres evne til at fokusere på relevant information, og huske forskellige indtryk.

kids
kids

Neurofeedback

Optræn en sundere og effektiv hjerneaktivitet med neurofeedback

Vi har den unikke mulighed for at bruge CURVEX’s neuro-headset, der kan tilkobles vores Neo Spider, meditationsapp og kommenede onlinespil via bluetooth. Det er dermed muligt at få indblik i barnets kognitive signale, der kan fortælle, hvornår dit barn er mest afslappe  eller (u)koncentreret. På den måde bliver det muligt at skræddersy lige netop de øvelser, der passer til dit barn udfordringer.  

Attention training

Forbedre dit meditative stadie og fokus ved at afprøve

icon

Religiøse og symbolske mandela-tegninger

icon

Intense Go/No-Go spil

icon
icon

RFB - Vejrtrækningsøvelser

icon

Grounding øvelse

Åndedrætssøvelser

Øvelser der stabiliserer hjerterytmen

Der er en grund til, at vi som børn er blevet lært at tage dybe vejrtrækninger, når vi har brug for at berolige os selv i stressede situationer. Tunge vejrtrækninger stabiliserer vores hjerterytme, og hjælper os med at genvinde kontrollen over vores sind og krop. Åndedrætsøvelser har nemlig vist sig at berolige det kardiovaskulære system.

For eksempel kan du ved at tage 6 dybe vejrtrækninger i minuttet, berolige dit nervesystem og mindske chancen for at du udvikler angst. 

Grounding øvelser

En effektiv måde for børn at træne deres arbejdshukommelse

Grounding teknikken er en simpel øvelse der hjælper barnet med at træne både arbejdshukommelsen og fokusering. Ved at angive navnet på mindre ejendele, dyr eller noget helt tredje ud fra alfabetets bogstaver, giver det barnet en mulighed for at træne sin fokusering i forhold til. at løse mindre opgaver og arbejde løsningsorienteret.

Attentify arbejder med grounding teknikken, netop fordi den hjælper hjernen med træne og arbejde med sin evne til at modtage og bearbejde information.

Mandala Farveterapi

Sjov og kreativ øvelse, der kan have en terapeutisk effekt hos børn

Det er videnskabeligt bevist at ‘Mandala Farveterapi’, kan have en terapeutisk effekt hos børn stillet med diagnosen ADHD. Tegningerne kan være med til at indskærpe både fokusering, og fjerne de afledende tanker. Så snart barnet er fokuseret på hvert enkelte strøg, vil fokuset blive ledt hen imod linjerne og de fine farver. Den mentale tilstand går derfor over til en mere meditativ tilstand i og med at alfa-frekvenserne øges. Alt sammen færdigheder der er vigtige for at barnet kan lære at læse, skrive og regne.

Mandala Farveterapi er derfor et værktøj, vi tilbyder for at skabe mere ro og fordybelse i hverdagen gennem en sjov og kreativ øvelse. Ud fra denne øvelse er det også muligt at få indsigt i barnets mentale stadier, ved at barnet ifører sig CURVEX-Neuro Headset, mens det tegner.

curvex
curvex
vr
remember
boys

Følelsesregulering hos børn

Små børn har store følelser. Hjælp dem med at tage kontrol over deres følelse

Det kan være svært at håndtere sin impulsive adfærd, hvis man som barn er udfordret med ADHD. Ens impulsive adfærd kan nemlig til tider føre til uhensigtsmæssige situationer, der hverken er ønsket hos dig som forældre, nær ven eller hos barnet selv.

Med Attentify’s kommende online-spil, kan du styrke dit barns impulskontrol og skabe forbedringer på sigt. Spillet fokuserer både på hurtig eller hæmmet reaktionstid så barnet over tid, kan lære at håndtere sine følelser og handlinger i pressede situationer.

Datavisualisering

Få kompleks data visualiseret på en nem måde.

Vi er ikke alle datamatikere eller nødvendigvis gode til statistiske grafer. Men hos Attentify hjælper vi dig med at visualisere og navigere rundt i den mest komplekse data. Data der giver indblik i mentale stadier, så du helt selv kan måle dit barns forbedringer over tid. 

Bliv attentive med Attentify!

kids

Videnskaben bag

icon

Sådan fungerer headsettet!

icon

Frekvensstadier

Headsettet måler de 5 frekvensstadier: gamma, beta, alfa, theta og delta

icon

Emo-light

Har indbygget 3 visuelle farvefeatures, til at angive hvorvidt du bevæger dig i flow, fokus eller et roligt stadie

icon

EEG

Non-invasive teknologi, der er med til at måle de elektriske impulser i hjernen

scanner
icon

Bluetooth

Headsettet kan kobles op til vores app, så du kan se og overvære din data

Videnskaben bag

Sådan fungerer headsettet!

icon
icon

Frekvensstadier

Headsettet måler de 5 frekvensstadier: gamma, beta, alfa, theta og delta

icon

Emo-light

Har indbygget 3 visuelle farvefeatures, til at angive hvorvidt du bevæger dig i flow, fokus eller et roligt stadie

icon

EEG

Non-invasive teknologi, der er med til at måle de elektriske impulser i hjernen

icon

Bluetooth

Headsettet kan kobles op til vores app, så du kan se og overvære din data