Er du stresset som forældre?

Kampen for at dit barn kan få, de nødvendige værktøjer og

rammer kan være både lang og hård

 
icon

Er du stresset som forældre?

Det kan være drænende at sætte sig ind i ADHD.

icon

ADHD i hjemmet

Flere forældre kæmper dagligt med at sætte de rammer, som deres barn har behov for

Kampen mod ADHD kan synes lang og hård, da det kan være svært, som forældre, at skabe de mest optimale rammer i hverdagen, der skal hjælpe deres barn med ADHD  med at trives. En kamp der kan føre mange frustrationer med sig, da mange ofte møder uforståelighed fra det offentlige.

2-3% af skolebørn i Danmark bliver stillet med diagnosen ADHD, og det er derfor en velkendt diagnose flere er berørte af. ADHD kan føre mange uforudsigelige symptomer med sig, som du ikke altid kan kontrollere, men med de rette rammer kan dit barn lære at kontrollere diagnosen og finde mere ro i hverdagen. 

kids
kids

Genvind kontrollen

Flyt dit fokus fra samfundet til dit barn

Det er ofte en forbigået ting at italesætte den følelsesmæssige belastning, der rammer flere forældre til børn med ADHD. Følelser der ofte er usagte, og tabubelagte at sige højt. Det kan være alt fra frygten for at dit barn ikke socialiseres med de andre børn, og dermed ikke er en del af fællesskabet eller bekymringen for om dit barn formår at indlære det, der kræves i skolen. 

Du kan genvinde kontrollen ved at involvere dig i dit barns aktiviteter, hjælpe det med at socialisere sig med andre, snakke højt om følelser, forventningsafstemme og skabe gode rutiner der passer til dit barn behov.

Få hjælp med at genvinde kontrollen, ved at fokusere på dit barns mentale helbred.

Hjælp dine børn

Mål, kortlæg og forbedre dine børns mentale helbred

 • Brug vores headset

  Få indblik i dit barns mentale evner

 • Prøv vores mentale øvelser

  Forbedre din evne til at slappe af og skabe indre ro

 • Prøv Attentify-spil

  For at du kan styrke og forbedre din evne til at fokusere

 • Spor dine kognitive forbedringer

  Forbedre dit mentale helbred og velvære over time

Hjælp dine børn

Mål, kortlæg og forbedre dine børns mentale helbred

Brug vores headset

Få indblik i dit barns mentale evner

Practice mental health exercises

Forbedre din evne til at slappe af og skabe indre ro.

Prøv Attentify-spil

For at du kan styrke og forbedre din evne til at fokusere

Spor dine kognitive forbedringer

Forbedre dit mentale helbred og velvære over time

boys

Hjælp dit barn med at være social

Sociale relationer er nødvendig for dit barns trivsel

Dit barns udfordrede impulskontrol kan føre flere med sig. Kun når børn er i stand til at differentiere mellem følelser og adfærd, kan de lære at kontrollere deres impulser. Et barn skal for eksempel lære, at det er naturligt at føle vrede, men at det ikke er okay at slå andre eller ødelægge ting. Det kan også være udfordringer som at sidde stille og lytte til, hvad andre siger. Sociale evner der er nødvendige for, at børn kan lege i synergi og have respekt for hinanden i legen. 

De mest basale bedrifter kan derfor blive en udfordring, der kan imødekommes med de rette værktøjer. Værktøjer der træner dit barns evne til at håndtere impulser og fokusere på det der sker lige nu og her, og ikke lade sig distrahere af omgivelserne.

Tips og Tricks med Attentify

Lad dit barn udvikle sine kognitive evner med sjove og udfordrende spil 

Den digitale bølge tager udelukkende fart, og flere og flere børn vil oftests have prøvet kræfter med flere forskellige kreative digitale læringsmetoder. Vi har derfor udviklet flere kognitive spil, der hjælper dit barn med at træne sin evne til at fokusere, og lukke potentiel og unødvendig støj ude. 

Spillene viser børnene, at de er i stand til at modarbejde de udfordringer de oplever på deres vej, så de kan genfinde troen på sig selv, og tag kontrol over deres liv.

kids

Test dit stressniveau

Vi hjælper ikke kun børn men også forældre

Føler du dig presset? Overbebyrdet? Eller måske endda begge dele? Flere forældre oplever ofte at være stresset, på grund af den evige kamp de har med at skabe de rigtige rammer for dem selv og deres barn. 

Vores fokus hviler ikke alene på, hvordan børns mentale helbred forbedres, men også hvordan dit som forældres forbedres. Vi foretager derfor en standard Perceived Stress Test, så du kan overvære dine forbedringer og nedsætte stressniveauerne over tid.

icon

Bliv en del af vores community

Et online fællesskab hvor du kan kommunikere med andre, der står i en lignende situation som dig og samtidig, kan du få adgang til nyere undersøgelser omkring ADHD foretaget af Attentify.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?

girl